Michel Gershwin & Anna Tyshayeva (wijziging artiesten)

Viool- en pianorecital

Owv. Covid-19 kunnen Sarah en Artashes Stamboltsyan helaas niet optreden. Zij worden vervangen door Michel Gershwin en Anna Tyshayeva.

Michel Gershwin was de winnaar van de Grand Prix van de internationale David Oistrakh Competition. Na zijn functies als concertmeester van o.a.het St. Petersburg Philharmonic Chamber Orchestra geeft Michel Gershwin concerten als solist en als leider van het "Gershwin Quartet" , in duo met Anna Tyshayeva en met het strijksextet "Sextuor acordes Opus 62" in Europa, Azië, de VS, Brazilië en Argentinië. Zijn kamermuziekpartners zijn onder meer Nigel Kennedy, Yuri Bashmeth, Misha Maisky, Marie-Josèphe Jude, Giora Feldman en Igor Oistrakh.

Fantasie, technische begaafdheid, sensibiliteit en passie zijn kenmerken van de Duits-Oekraïense pianiste Anna Victoria Tyshayeva. Dankzij deze kwaliteiten werd ze ondersteund door de ”Yehudi Menuhins Stiftung Live Music Now“ alsook door de "Pestalozzi-Stiftung“… en behaalde enkele markante eerste prijzen o.a. op de "Aleksander Skrjabin“ wedstrijd in Parijs, een eerste prijs en de publieksprijs bij de "Da Ponte“ Stichting en de DAAD-wedstrijd.Wat bij Anna op de voorgrond staat, is haar zoektocht naar wat zij de 'innerlijke betekenis' van muziek noemt. 

Programma: muziek van F. Schubert en C. Franck

Wanneer

DO 17/02/2022 om 20:00 uur - Tickets beschikbaar

Prijs

ABO € 6 / VVK & KAS € 8

AANRADERS

Volledig programma
Top