Ben Segers, Rilke Eyckermans, Dominique Mondelaers

Fetskeu - Wordt geannuleerd

Deze voorstelling wordt helaas geannuleerd. Tickethouders worden nog op de hoogte gebracht. 

Fetskeu (ook wel fausse keu genoemd): een misstoot die een kets veroorzaakt bij het biljarten. Overdrachtelijk: een verkeerde handeling, een miskleun, een misser, een afschamper ook gebruikt in de voetballerij.

De broers Ronny en Franky Verbinst gaan wekelijks bowlen in Eurocity 2000. De geur van een portie warm gemengd, verschraald bier in halve literglazen, veelkleurige reclamefilmpjes op de schermen, namaakkaarslichtjes op tafel … Kortom de sfeer van een plek waar het om commerciële redenen gezellig moet zijn.

De bowlingvreugde bij de broers Verbinst zit op een laag pitje. De broers hebben vooral een ‘hobby’ nodig die hen terug samenbrengt. Bowling is om praktische redenen het makkelijkst.

Franky wil hun vaste bowlingavonden nieuw leven inblazen en heeft hen ingeschreven voor een tornooi voor gemengde ploegen. Niet evident voor twee single mannen. Maar dat is buiten Franky en vooral Tinder gerekend. Katja gaat komen …

 

Ok, dit lijkt verdacht veel op het startpunt van groteske billenkletserij, maar net als een bowlingbal kan het plots allemaal een onverwachte richting uitgaan. De gehoopte strike komt toch nog in de goot. Toejuichingen en schouderklopjes blijven uit. Maar daar is alweer een nieuwe bal!

Met:

Ben Segers
Rilke Eyckermans
Dominique Mondelaers

 

AJA Produkties i.s.m. CC Beringen

Wanneer

ZA 22/01/2022 om 20:15 uur - Afgelast

Prijs

ABO € 16 / VVK € 17

Afgelast

AANRADERS

Volledig programma
Top