Maaike Cafmeyer

Hullep

Ben je oppervlakkig in het contact met anderen? Vertel je vaak sterke verhalen? Probeer je je beter voor te doen dan je bent? Kom je charmant over? Heb je een sterk gevoel van eigenwaarde? Schep je wel ’s op? Heb je geen enkele moeite met betrapt worden op leugens? Vind je voor alles een uitleg of excuus? Beloof je alles op je erewoord? Bedrieg je anderen en schenk je daarbij geen aandacht aan wat dat voor hen betekent? Maak je geen probleem van overspel of betaal je geleend geld niet terug? Voel je wel ’s spijt? Vind je dat mensen het mis hebben als ze je van iets beschuldigen? Heb je een sterke behoefte aan prikkeling? Heb je een afkeer van verveling? Hou je van risico’s?

Hullep! staat bol van vragen. Een voorstelling over grensoverschrijdend gedrag. Aanvankelijk valt er nog wat te glimlachen, maar gaandeweg wordt de situatie meer en meer nijpend.

Hullep is een tragikomische, muzikale theatervoorstelling van Maaike Cafmeyer en Peter De Graef, geruggesteund door muzikanten Frans Grapperhaus, Sara De Smedt en Tine Roelens.

 

Wanneer

ZO 13/02/2022 om 20:15 uur - Laatste tickets

Prijs

ABO € 12 / RED € 13,5 / VVK € 15

AANRADERS

Volledig programma
Top