Michael Schack

S.L.I.M. (13u30)

Donderdag 25 oktober 2018 om 13.30 uur. 

Doelgroep:
 3de, 4de, 5de, 6de jaar S.O. (ASO, TSO, BSO)
Duur: 50 min.
Max. publiek: 400
Locatie: Casino
Toegang: 4.5 euro
Genre: muziek / lezing

S.L.I.M. staat voor "Slaag Live In Muziek"!

"Slaag" als slagen/succes in een eventueel muziekleven en de link tussen de secundaire schoolopleiding en eventueel later succes.
"Live" als in het creatieproces, met die "live" ambitie het podium op en hoe je dat mede dankzij de basisopleiding in het dagdagelijks onderwijs kan realiseren.
"Muziek" : als kruisbestuivingen en de dagdagelijkse beleving ervan, liefst op een gezond/creatieve en vooral veilige manier.

Michael Schack drumde in het verleden bij een aantal bekende Belgische bands en artiesten, waaronder Groovemania, Blue Blot, Clouseau, Camden en Kate Ryan. Tegenwoordig is hij vooral bekend als de live drummer bij Netsky, Ozark Henry, Milk Inc. en sinds 2008 ook bij de reünieconcerten van Soulsister. Hij toert sinds 2001 zowat de wereld rond als performer voor de elektronische percussie-instrumenten van de Roland Corporation. Hij is ook als consultant nauw betrokken bij de ontwikkeling en beta testing van Rolands nieuwste V-Drums en sampling/multipads.

Elektronische Muziek? Pop? Death Metal? Ga er S.L.I.M. mee om! Muziek is een zeer intens, zo niet het meest richting gevende deel van de jongerencultuur. Maar enkele ongelukkige drama's en het Wetsvoorstel Schauvliege rond geluidsbeperking op live muziek evenementen zorgen voor een wat negatieve sfeer rond de muziek/concertbeleving van vandaag. Vandaar de ongetwijfeld hoge nood aan een constructieve, positieve duiding waarmee jongeren de muziek van vandaag op een gezonde manier kunnen beleven of er, nog beter, zelf hun ding mee kunnen doen. En dat vanuit het standpunt dat een gedegen schoolopleiding en de bijhorende sociale voordelen hierbij onmisbaar zijn...

Wanneer

DO 25/10/2018 om 13:30 uur

Prijs

4,5 euro

Top