The Bootleg Sixties

Theatertour

Sir Elton John zegt het zelf: "This band is amazing! They're just the best band of their kind in the world". 

Met een spectaculaire show zetten de heren van The Bootleg Sixties al jaren de theaters in Nederland én België op hun kop. Avond na avond vullen zij theaterzalen met de meest legendarische songs uit de sixties: o.a. The Doors, Simon & Garfunkel, The Beach Boys, The Monkees, The Beatles, The Rolling Stones, The Who en zelfs de Nederlandse formatie Shocking Blue. Kortom: een swingende ode aan de beste muziek van de jaren zestig.

De Britse muzikanten leggen met ware passie en fenomenale energie de juiste bezieling in de muziek. Maar ook visueel waan je je met The Bootleg Sixties terug in de jaren zestig, met maar liefst drie screens met bewegend beeld. Het technische en muzikale plezier van deze fantastische band slaat genadeloos over op het publiek, aan het eind van de avond staat de zaal gegarandeerd op zijn kop.

The Bootleg Sixties speelden o.a. in Buckingham Palace, in de O2-Arena voor 17.000 man en in Las Vegas in het theater van het Suncoast Casino.

Met:
Den Pugsley - zang, bas
Steve Phypers - drums, zang 
Jamie Cook - zang, gitaar
Chris Skornia - keyboards, zang
Tony Skeggs - gitaar, zang

Het publiek over The Bootleg Sixties:

"Prachtig! Geweldig genoten, alles meegezongen. Een avond om nooit meer te vergeten... Top, top, top!"

"Dit is echt de beste coverband die ik ooit gezien heb! Een aanrader voor iedereen die de muziek van de sixties heeft ervaren en voor iedereen die daarna geboren is om er kennis mee te maken ..."

"Met deze superband weer terug naar de jaren 60! Ik kon niet stilzitten, we waanden ons herboren tieners!"

Wanneer

VR 16/11/2018 om 20:15 uur - Laatste tickets

Prijs

VVK: € 18 / Reductie: € 17 / Ticketweek: € 17,5 / Abo: € 15 / Kassa: € 20

Top