The Racer

Dorpscinema

Dorpscinema

Dorpscinema is een concept waarbij we i.s.m. The Roxy Theatre op verschillende locaties in alle deelgemeenten een kleinschalige, gratis openlucht filmvertoning organiseren. Veelal op idyllische plekjes waarbij er een link is tussen de film en de locatie. Met Dorpscinema willen we de magie rond film nog dichter bij de mensen brengen en de Vlaamse film, debuterende Vlaamse regisseurs en wereldcinema in de kijker zetten. Net zoals The Roxy proberen we ook altijd 'dat ietsje meer' te brengen. Zo trachten we voor/na elke vertoonde film een gast uit te nodigen voor een inleiding of een Q&A na de film.

Timing

19.30 uur: deuren open voor publiek
20.15 uur: Inleiding (o.v.)
20.45 uur: Start film met pauze
22.30 uur: einde

Praktisch + locatie

Voor elke locatie hebben we een gepaste film gekozen. Voor deze film trekken we naar de tuin van Casino Beringen. Het weekend nadien staat immers het veldrijden op het programma...

(O.v. geldende maatregelen)
Gelieve goed op tijd aanwezig te zijn en rekening te houden met de instructies van de medewerkers. Gezien de omstandigheden blijft een mondmasker verplicht tot je begeleid bent aan je tafel of als je je verplaatst op het terrein. Eens je plaatsen zijn toegewezen en je knus zit mag en kan je het mondmasker afnemen. Als de film en eventuele nabespreking gedaan is, vragen we je vriendelijk het terrein te verlaten.
Er zijn geen tickets ter plaatse verkrijgbaar en moeten op voorhand gereserveerd worden.
Hou er rekening mee dat de filmvertoning eventueel geannuleerd wordt indien de huidige COVID-maatregelen wijzigen en indien de weersomstandigheden het niet toelaten om buiten een film te vertonen. Tickethouders worden bij een annulatie persoonlijk op de hoogte gebracht.

Film: The Racer

Genre: Komedie/Drama
Duur: 95 minuten
Geregisseerd door: Kieron J. Walsh
Met o.a. Louis Talpe, Matteo Simoni en Tara Lee

"The race is won by the one who suffers the most"

Zomer 1998. De openingsetappes van de Tour de France worden verplaatst naar Ierland. De Belgische renner Dom Chabol is achteraan in de dertig en is al twintig jaar een van de beste ondersteunende wielrenners van de Tour. Het is een opofferende rol - tempo bepalen, de wind blokkeren en ondersteuning bieden om de sprinter van het team naar de overwinning te helpen - winnen is geen optie. Maar Dom koestert in het geheim de wens om eens de gele trui te dragen, slechts één keer voordat zijn carrière voorbij is.

Wanneer

ZA 11/09/2021 om 20:15 uur - Tickets beschikbaar

AANRADERS

Volledig programma
Top