COLOURS IN THE SKY

Colours in the sky

Om dit rare tentoonstellingsseizoen af te sluiten organiseert CC Beringen in samenwerking met de dienst communicatie en Toerisme Beringen een project waarbij we de kunst naar buiten brengen. Van juni tot augustus wapperen de vlaggen van Beringen in de wind met daarop misschien wel jouw kunstwerk op.

Hoe zie jij de toekomst? Heeft corona jouw beeld van de toekomst gewijzigd? Of niet?

Elke beeldende kunstenaar die hiervoor een ontwerp wil indienen in de verhouding van de beschikbare ruimte op de vlag, maakt kans om mee te dingen. De vlaggen hebben een totale oppervlakte van 1m x 3m met onderaan 0.5m voor het logo van de stad Beringen. Uiteindelijk zullen de werken op basis van een goede HR-foto gedrukt worden op 1m x 2.5m.

Heb je interesse om mee te doen aan dit project? Dien dan vóór 15 maart je voorstel in, met of zonder ontwerp, maar wel zodanig dat we een idee hebben wat er op de vlag komt. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen wordt er geselecteerd en kan je ontwerp verder uitgewerkt worden voor een tweede selectieronde.

Zorg bij een ontwerp dat het heel duidelijk is hoe je werk er uiteindelijk zal uitzien. Bezorg ons eventueel foto’s van andere werken om dat duidelijk te maken. Beschrijf ook de techniek waarmee je werkt. Niet alleen schilderkunst komt aan bod, maar ook textiel, grafiek, tekeningen, collage, … zolang je werk maar tweedimensionaal is.

Inschrijven kan tot 15 maart 2021 via bijgevoegd inschrijvingsdocument. Dit kan bezorgd worden aan marijke.henkens@beringen.be of CC Beringen, t.a.v. Marijke Henkens, Kioskplein 25, 3582 Beringen. 

Ook voor vragen kan je terecht bij marijke.henkens@beringen.be 

 

 

AANRADERS

Volledig programma
Top