Boe!

Een griezelige familiewandeling

AANGEZIEN ER EEN VERSTRENGING VAN DE MAATREGELEN ZIT AAN TE KOMEN, WORDT DE START VAN DE VERKOOP VOORLOPIG UITGESTELD TOT MAANDAG. AFHANKELIJK VAN WAT DE VEILIGHEIDSRAAD BESLIST, ZAL DE WANDELING AL DAN NIET DOORGAAN EN KAN DE TICKETVERKOOP AL DAN NIET AANVANGEN. 

Boe! Beringen is een griezelige familiewandeling door Beringen-centrum. De tocht is ongeveer 2,5 kilometer lang, de animatie is kindvriendelijk en alles zal coronaveilig georganiseerd worden.

De winkels in Beringen-centrum blijven voor de gelegenheid tot 19.00 uur open en zullen hun etalages inkleden zodat het nog gezelliger wordt in de straten. Bovendien zal er in de deelnemende straten in de namiddag ook al animatie zijn.

Het vertrek en aankomst is op de site Lutgart Beringen met onderweg leuke animatie en griezelige decoratie. Vanaf 18 uur kunnen er 50 deelnemers per kwartier vertrekken. De route is ongeveer 2,5 kilometer waardoor ze ook perfect geschikt is voor gezinnen met kinderen en is toegankelijk voor rolstoelen en buggy's.

Er zal ook kermis opgesteld worden bij aankomst (Stadswal).

Reservatie is verplicht en kan vanaf 19 oktober. Een ticket kost 5 euro en hiervoor krijg je twee consumpties en een griezelig mondmasker.

Parking:
Parkeren kan op de parking van de Step - Paalsesteenweg

Dit evenement kwam tot stand met de medewerking van CC Beringen, Mals Vlees en de Handelaars Beringen-centrum.

Wanneer

ZA 31/10/2020 om 18:00 uur - Afgelast

Prijs

5 euro

Afgelast

AANRADERS

Volledig programma
Top