Edoardo Bruni & Volha Karmyzava

Pianorecital

Onze ticketverkoop verloopt, gezien de omstandigheden, dit jaar iets anders als we normaal gewend zijn. Omdat we niet kunnen voorspellen wat de toekomst op COVID-vlak gaat brengen zetten we nog niet elke voorstelling in verkoop. Meer info vind je hier.

Pianist en componist Edoardo Bruni komt uit Trento waar hij studeerde bij Prof. Giese. Verder perfectioneerde hij zich bij o.a. Berman, Schiff en Margarius. Compositie-onderricht kreeg hij van Franceschini, Galante en Colazzo.

Verschillende ensembles hebben zijn composities vertolkt o.a. het Orchestra Haydn di Bolzano e Trento, Orkest van de Accademia Chigiana di Siena, Ludus Quartet ,Trio Debussy, Trio di Genova. Hij studeerde eveneens filosofie aan de Universiteit van Padova en haalde een doctoraat in musicologie aan de Sorbonne in Parijs.

 

De Wit-Russische pianiste Volha Karmyzava studeerde eerst in haar geboorteland, maar finaliseerde haar opleiding in 2018 bij Davide Cabassi aan het Nicolini Conservatorium in Piacenza. Ze viel veelvuldig in de internationale prijzen o.a. in 2017 tijdens de Livorno Piano Competition en de 44ste "Palma d' Oro" in Ligure.

En intussen concerteert ze natuurlijk doorheen de wereld, maar toch vooral in Italië en Wit-Rusland.

 

Programma: R. Wagner, E. Bruni, F. Chopin

 

i.s.m. Chopin Associatie

Wanneer

DO 29/04/2021 om 20:00 uur - Wachtlijst

Prijs

Prijs: € 9

AANRADERS

Volledig programma
Top