Cinzia Bartoli

Pianorecital

Onze ticketverkoop verloopt, gezien de omstandigheden, dit jaar iets anders als we normaal gewend zijn. Omdat we niet kunnen voorspellen wat de toekomst op COVID-vlak gaat brengen zetten we nog niet elke voorstelling in verkoop. Meer info vind je hier.

Cinzia  is een toegewijde, charmante en talentvolle pianiste die haar diploma behaalde aan het Conservatorium van Genova en nadien aan het Conservatoire Alfred Cortot in Parijs. Zij werd verschillende keren onderscheiden met eerste prijzen o.a. op de wedstrijden van Albenga en Stresa.

 Zij concerteerde intussen op podia in de belangrijkste Italiaanse steden, van de Sala del Conservatorio in Torino tot de Sala Cripta in Milaan, maar ook op de podia van o. m. New York, Parijs, Lyon, Szeged, Lugano, Heidelberg en Zuid-Amerika. In 21 landen was ze al aan de slag.

 Ze deed opnames bij de RAI en Telemontecarlo. Ze was docente aan de conservatoria van Parma, La Spezia en de Arts Academy in Rome. Momenteel geeft ze les in Genova en is associated professor in Buenos Aires.

 Programma: F. Chopin, M. Ravel

 

i.s.m. Chopin Associatie

Wanneer

DO 25/02/2021 om 20:00 uur - Wachtlijst

Prijs

Prijs: € 9

AANRADERS

Volledig programma
Top