Soulsister - GEANNULEERD

Theatertournee 2020 - 2021

Chemie, magie: Jan Leyers en Paul Michiels hebben het samen altijd gehad.

Muziekbroeders van toen ze in 1986 nog half voor de grap The Soul Sisters heetten, leveranciers van magische songs, van het debuut "You get to me" via mijlpalen als "Like a mountain" en de wereldhit "The way to your heart" naar het rijpere werk: de inmiddels klassieke albums "Heat", "Simple Rule" en "Swinging like big dogs" met de hits "Through before we started", "Facing love", "Changes", "Tell me what it takes", "Locks and keys" en zovele andere.

 Live bleef al die jaren de chemie intact, met Jan als hart en brein van de groep en Paul als lichaam en ziel. Soul, pop, slimme rock: het duo kon het allemaal aan en deed het op talloze binnen- en buitenlandse podia vonken en vlammen.

Na de "definitieve" split in 1995 waren er in latere jaren eerst voorzichtige en daarna meer voldragen tijdelijke reünies, uiteindelijk vanaf 2016 bekroond met een wegens groot succes altijd maar uitwaaierende 30 jaar Soulsister-tournee.

In 2020 staan de heren er weer, met volle overtuiging, trots op wat ze samen hadden, hebben en zullen hebben, èn met nieuw werk dat naast de hits — die ze zeker allemaal zullen spelen — zal staan.

 

SOULSISTER.BE

Wanneer

VR 02/04/2021 om 20:15 uur - Afgelast

Prijs

RED € 29 / VVK € 31

Afgelast

AANRADERS

Volledig programma
Top