KUNST ACHTER MIJN RAAM / BEHIND THE GLASS

Na het beren spotten, kan je vanaf 17 april met het project ‘Kunst achter het raam’ ook kunstwerken spotten achter de ramen van de handels- en horecazaken in Beringen-centrum. Het idee voor dit project komt van Kortrijks kunstenaar Jonas Van Steenkiste die een manier zocht om tijdens de coronacrisis kunst te delen met het publiek.

 

Omdat fietsen en wandelen nog wel mag in deze coronatijden  heeft CC Beringen in samenwerking met de dienst Ondernemen een oproep gedaan bij de handelaars van Beringen-centrum en bij Beringse kunstenaars.

 

Er was zoveel belangstelling en daarom is het project uitgebreid naar alle deelgemeentes van Beringen en kunnen de kunstenaars ook kunst tonen voor het raam van hun atelier.

 

Wat oorspronkelijk een kunstwandeling was in Beringen-Centrum is uitgebreid tot een digitale tentoonstelling  die iedereen kan volgen via https://www.facebook.com/KunstachterhetraamBeringen/

 

Wil je nog deelnemen aan het project? Geef je gegevens door aan marijke.henkens@beringen.be en post een foto van je werk op je facebookpagina met #kunstaanmijnraam #instaberingen .

 

Het project vindt plaats van 17 april tot 26 april, maar kan afhankelijk van de duur van de coronacrisis verlengd worden.

 

AANRADERS

Volledig programma
Top