Bert Gabriëls - GEANNULEERD

Op drift

Op Drift is geen pure comedyshow, maar een theatrale presentatie waarin de thema's vluchtelingen, migratie en integratie op een luchtige en bevattelijke manier aan bod komen. In Op Drift zoekt Bert antwoorden op de vragen waar veel mensen vandaag mee zitten. Waarom vluchten mensen? Waarom kiezen sommigen voor Europa? Kunnen we een deel opvangen? Mogen we eisen dat ze zich aanpassen? En kunnen mensen wel samenleven met verschillende culturen en godsdiensten? Deze show wil al deze vragen tegen het licht houden en aftoetsen tegen de huidige wetgeving en alle beschikbare cijfers.

Bert Gabriëls studeerde rechten en antropologie, was actief bij Amnesty International en Oxfam Wereldwinkel en werkte voor Dienst Integratie Antwerpen, Vluchtelingenwerk Vlaanderen en het Vlaams Minderhedencentrum. Bert was ook voogd van een 10-tal niet-begeleide minderjarige vreemdelingen. Hij volgde in januari 2016 voor het programma ‘Terug naar Eigen Land’ mee de route die vluchtelingen volgen vanuit Syrië naar Europa. 

Bert Gabriels toert al meer dan 10 jaar met zijn zaalshows door Vlaanderen en Nederland en is bekend van tv-programma’s als 'Zonde van de Zendtijd', ‘Comedy Casino’, ‘Absurdistan’, ‘Comedian vindt werk’, ‘Scheire en de Schepping’ en ‘Advocaat van de Duivel’. 

TEKST & SPEL: Bert Gabriëls
PRODUCTIE:  Gaya Scienza
SPEELDUUR: 60 min
 

KOM NAAR BERT GABRIËLS EN KRIJG €5 KORTING TIJDENS HET MOOOV-FESTIVAL IN THEROXYTHEATRE!

Sinds dit jaar werkt CC Beringen nauwer samen met het MOOOV-FESTIVAL, dat doorgaat van 23 april tot 4 mei 2020 in THEROXYTHEATRE.
Kom je naar de voorstelling van Bert Gabriëls, dan krijg je een kortingsbon van €5 die je kan gebruiken voor een reeks geselecteerde films tijdens het MOOOV-FESTIVAL. Je ticket voor de voorstelling van Bert Gabriëls is dus geld waard...

Wanneer

DI 24/03/2020 om 20:15 uur

Prijs

ABO: € 8 / RED: € 9 / VVK: € 10 / KASSA: € 12

AANRADERS

Volledig programma
Top