Zebracinema - Kapsalon Romy

Mischa Kamp

Van de makers van Minoes en Het Paard van Sinterklaas verschijnt dit najaar Kapsalon Romy in de Nederlandse bioscopen. Met frisse tegenzin past oma Stine (Beppie Melissen) op haar kleindochter Romy (Vita Heijmen), omdat haar pas gescheiden dochter Margot (Noortje Herlaar) moet werken. Oma, nog steeds actief als kapster, worstelt met beginnende Alzheimer.

Romy vindt het niet leuk dat ze elke dag naar het kapsalon moet, maar alles wordt anders als oma Stine haar kleindochter in vertrouwen neemt over haar toenemende verwardheid. Dan realiseert Romy zich dat oma niet alleen op haar past maar zij ook op oma. De band tussen de twee groeit terwijl oma steeds meer lijkt te veranderen: ze is liever dan anders, makkelijker, en ze vertelt over haar jeugd in Denemarken. Romy staat oma zoveel mogelijk bij in het runnen van het kapsalon, maar als dat niet langer gaat, trekt Romy haar eigen plan. Ze besluit oma’s grootste wens in vervulling te laten gaan.

 

Meer info: klik hier

Wanneer

WO 19/02/2020 om 20:00 uur

Prijs

Tickets aan de kassa in The Roxy Theatre - Basistarief: € 8,00 - Senioren (60+) / Leerkrachten*: € 7,00 - -18 jaar / Studenten**: € 6,50 supplement lange films (vanaf 120 min): € 1,00 *Op vertoon van geldige leerkrachtenkaart **Op vertoon van geldige studentenkaart

AANRADERS

Volledig programma
Top