BIRDS

BIRDS is een tentoonstelling in samenwerking met de partners van CultuurCentraal: CC Beringen, CC Leopoldsburg, CC Houthalen-Helchteren en GC Zonhoven.

 

In deze tentoonstelling wordt werk gepresenteerd van hedendaagse kunstenaars in wiens oeuvre vogels een belangrijke plaats innemen.

 

open 29 september  - 13 oktober 2019

alle dagen open van 14 tot 17 uur, behalve op vrijdag en zaterdag

uitzonderlijk open op 4 oktober van 19 tot 23 uur

 

 

De kunstwerken zullen voor het eerst te zien zijn in CC Beringen van 29 september tot 13 oktober 2019. Daarna reist een selectie naar de andere partners.

 

Deelnemende kunstenaars: Brigitte Aendekerk, Ida Beerten, Babette Degraeve, Bart Heijlen, Marijke Henkens, Magda Huygens, Marc Janssens, Martine Laquière, Steven Palmen, Zjeeke Polleunis, Gust Put, Hans Put, Frédérique Rennuit, Skawager, Eline ’t Sant, Koen Vanmechelen, Diana Wynants.

 

29 september zoete zondag

 

EXPO IN DE SPOTS

van 6 tot 12 jaar

 

We richten de spots in deze tentoonstellingen speciaal op kindermaat…

Op een leuke manier ontdekken we de werken in de tentoonstelling terwijl de ouders verwend worden in WhatzHap met een lekker ontbijt.

Er zijn verschillende ontbijtformules gaande van 5 euro tot 13 euro voor kinderen en tot 17,5 euro voor volwassenen. Wil je zeker zijn van een plaatsje, dan reserveer je best via info@afterbefore.be of 011 424501.

 

expo in de SPOTS van 10.00u tot 11.30u

ontbijt start om 9.30u

 

AANRADERS

Volledig programma
Top