Ellen Smets Theater

Vreemde Vogel

Maandag 20 januari 2020 om 9.15, 10.45 en 13.30 uur

Dinsdag 21januari 2020 om 9.15, 10.45 en 13.30 uur

Doelgroep: voorbereidend klasje, 1ste en 2de kleuterklas
Duur: 45 min.
Max. publiek: 150
Locatie: OC De Buiting

Toegang: 3 euro
Genre: theater

Teun en Tijn trekken samen met hun autootje Broemmm op avontuur, de wijde wereld in. Zonder plan, onderweg naar het grote onbekende. Vreemde planten, vreemde beestjes, vreemde geluiden en geuren… Waar zijn ze nu? Zitten ze in de jungle of in fantasieland ?

Tijd om het tentje op te trekken. Wat zijn al die geluiden? En wat is dat voor een vreemde vogel? Is hij ziek, op zoek, wat wil hij toch? De vreemde vogel blijft Teun en Tijn en Broemmm achtervolgen. O jee, de vogel legt een ei!

Nee, gekke vogel, niet op de motorkap van Broemmm! We zijn op reis! Teun en Tijn willen verder, maar hoe moet dat nu met die vreemde vogel en het ei ?

‘Vreemde vogel’ is een lieve, fysieke voorstelling met live muziek, figurentheater en veel humor. ‘Vreemde vogel’ gaat over vriendschap en avontuur, nieuwe dingen ontdekken, want vreemd is niet eng maar juist heel leuk en spannend.

Ellen Smets Theater maakt al sinds 1997 theaterproducties voor jonge kinderen en kiest daarbij voor een fysieke, humoristische stijl met weinig woorden. Door de mix van diverse disciplines zoals theater, dans en poppenspel ontstaat er poëtisch en verfrissend beeldend theater.

Met: Ellen Smets en Martijn van der Veen

Wanneer

MA 20/01/2020 om 10:45 uur - Uitverkocht

Prijs

3 euro

Uitverkocht
Top