Theater Tieret

SONDERLICH en ZONEN - vanaf 8j (11u00)

Hier is ’t begonnen, meer dan 100 jaren terug. Hierbinnen, op dit eigenste plekske, onder uw voeten. Doe de deur dicht en zet uw oren open want we gaan ’t u vertellen, precies zoals ’t gebeurd is.

‘Sonderlich’ noemden ze hem, met de ‘s’ van scheert-u-weg, stank-voor-dank en suikerbrood-op-sjabbat .’Sonderlich’, zo noemden ze hem, ons vader.

Kruipt maar dicht tegen elkaar en warmt u aan zijn verhaal. Een verhaal van hier tot ginder en terug, vol zelf gepookt vuur en met de geur van ongedesemd koekebrood. Ge zult het niet geloven, net als iedereen voor u, en toch. Toch is ’t precies zo gebeurd, erewoord, op het hoofd van ‘Sonderlich’, ons vader.

SONDERLICH EN ZONEN vertelt de fantastische familiegeschiedenis van een clan bohemiens, op zoek naar een eigen plek. Deze bijzondere voorstelling wordt gespeeld op ‘bijzondere locaties’, op een handgeknoopt muzikaal tapijt vol klezmer-balkan-muziek.

Van en met: Laurian Callebaut (spel), Elke De Meester (livemuziek, o.v.), Joost Van den Branden (spel en scenario); Spelcoaching: Hans Van Cauwenberghe; Poppen: Patrick Maillard; Scenografie en decor: Pat Riské. In samenwerking met CC Sint-Niklaas.

Wanneer

ZO 17/02/2019 om 11:00 uur - Tickets beschikbaar

Prijs

Toegang: Kassa € 7 / VVK € 5 / VVK Gezinsbond en ABO € 4 / max. 2 KIA-cheques

AANRADERS

Volledig programma
Top